Šeimų šventė (06-02)

Mes esame šeima. Šeima – tai aš!

Šeima – tai mano tėtis ir mama!

Šeima – tai dvi brangios močiutės!

Du seneliai!

Mano mažoji sesuo ir brolis išdykęs!

Šeima yra krikštatėviai, tetos ir dėdės!

Šeima yra džiaugsmas, šeimai būnant kartu namuose!

Kurie myli ir laukia mūsų ir neprisimena padarytų išdaigų.

Šiais mokinių žodžiais parsidėjo birželio 2 dieną renginys skirtas Tarptautinei Šeimos dienai paminėti. Mokiniai intensyviai ruošėsi šiai šventei, nes norėjo nustebinti ir pradžiuginti savo šeimos narius.

Tą dieną į mokyklą atvyko tėvai bei artimieji, kurie kartu su vaikais ir mokytojais rungėsi sportinėse varžybose, džiaugėsi mokinių paruoštu koncertu. Renginyje skambėjo patys gražiausi ir nuoširdžiausi žodžiai tėvams, netrūko nei dainų, nei šokių.

Tokia diena ypač reikalinga, nes drauge laisvalaikį leidžia tėvai ir vaikai. Tokios minėtinos dienos dar labiau suartina šeimos narius, stiprina jų draugiškus santykius, gerina įstaigos ir šeimų bendradarbiavimą. Šeimos diena, kas syk įgauna vis kitokį atspalvį.  Už šeimos tradicijų puoselėjimą mokykloje esame dėkingi renginio organizatoriams: fizinio ugdymo mokytojui Daivarui Jonaičiui, muzikos mokytojoms Renatai Girdzijauskienei ir Redai Kardokienei.

Informacija soc. pedagogės Linos Švilpienės, foto Ingridos Parnarauskienės mokyklos facebook paskyroje čia...

Statistika

Straipsnių peržiūrėjimai
1310860

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 39 svečiai (-ių) ir narių nėra

Jūs esate čia: Pradžia Sveiki atvykę į naują svetainę Renginių aprašai ir nuotraukos Sveiki atvykę į naują svetainę Renginiai mokykloje 2022–2023 m. m. Sveiki atvykę į naują svetainę Šeimų šventė (06-02)