Naujienos

Vasaros stovykla „Augimo laboratorija 2023“

Rugpjūčio 21–25 dienomis mokykloje vyko vasaros stovykla „Augimo laboratorija 2023“.

Stovykloje vyko visapusiška veikla, tenkinanti įvairaus amžiaus ir gebėjimų vaikų poreikius. Stovyklos metu vaikai tobulino įvairius įgūdžius ir kompetencijas. Buvo organizuotos išvykos ir edukacijos, kurios skatino vaikų pažintinius ir komunikacijos įgūdžius.

Pirmoji stovyklos diena – Muzikos ir teatro diena. Stovyklautojai demonstravo išmonę kurdami rūbus iš antrinių žaliavų ir surengė pristatymą. O vėliau suvaidino pasirinktą dainą.

Antrąją dieną vyko projektinė veikla „Kalbos aplink mus“. Vokiečių, anglų ir lenkų kalbomis vaikai grupėmis gamino plakatus ir juos pristatė.

Trečioji diena - pažintinė išvyka į Sudargą. Aplankėme piliakalnius. Ne tik grožėjomis nuostabiais vaizdais, bet ir sužinojome apie piliakalnių susikūrimo istoriją, augmeniją.

Ketvirtoji diena ir naktis mokykloje. Diena prasidėjo Sporto diena. Žaidėme tinklinį, kvadratą dalyvavome estafetėse. Papietavę dalyvavome „Savęs pažinimo, saviugdos užsiėmimuose“ su psichologu. Vakare kūrėme plakatus „Mes prieš patyčias ir smurtą“ ir iškylavome prie laužo, mėgaudamiesi pačių keptomis dešrelėmis ir bulvėmis. Nakties mokykloje metu žiūrėjome meninius filmus.

Penktosios dienos rytą po savitvarkos, rytinės mankštos ir pusryčių aptarėme stovykloje patirtus įspūdžius ir atsisveikinome iki rugsėjo pirmosios.

Informacija ir foto soc. pedagogės Linos Švilpienės mokyklos facebook paskyroje čia...

Statistika

Straipsnių peržiūrėjimai
1303318

Dabar lankosi

Dabar svetainėje 31 svečiai (-ių) ir narių nėra

Jūs esate čia: Pradžia Sveiki atvykę į naują svetainę Vasaros stovykla „Augimo laboratorija 2023“